Wil jij een vrij makkelijke manier proberen om al vrij snel af te vallen? Probeer dan intermittent fasting, hiermee ga je op zich niet veel minder eten maar juist in andere fases eten. Dit heeft voor ons  een aantal gezondheidsvoordelen waaronder:

  • Het verlaagt de kans op hart- en vaatziekten
  • Het verminderd de kans op diabtes type 2
  • Afvallen! Ja we kunnen er zeker kilo’s door kwijt raken!
  • Het verbetert de hersenfunctie

En nog veel meer voordelen! Ook zijn we gek gemaakt door de media dat we verplicht een ontbijt moeten eten. Dit is dus een mythe, het overslaan van het ontbijt heeft zelfs zijn voordelen. Om het voor jullie wat makkelijker en overzichterlijker te maken heb ik er even een leuk artikel gevonden die je even kan gaan doorlezen en zo dus veel wijzer kan worden over intermittent fasting! Ga het lekker proberen en ervaar de voordelen ervan!

Hierbij de link https://happyhealthy.nl/intermittent-fasting/

Succes!!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *