Loaded movement training is een strategische methode om kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit in een variabele omgeving. Zowel voor in het dagelijks leven als in je sport. Het staat voor het driedimensionaal bewegen met een externe belasting. Heel goed te gebruiken voor zowel groepstraining als personal training en voor jong en oud. Of je nu een beginnende sporter bent of juist gevorderd, loaded movement training is voor iedereen goed. Door middel van bewegen van alle verschillende ketens is het ook een goede manier die voor afvallen gebruikt kan worden.

Aan loaded movement training hangen een aantal voordelen vast zoals:

  • Verbeteren van stabiliteit en kracht in diverse richtingen en hoeken.
  • Verbeteren intramusculaire coördinatie (samenwerking tussen verschillende spieren.
  • Zowel adopties in de spieren, als in de huid (elasticiteit) en de rest van je fascia.
  • Minder compressie-krachten op je lichaam door het gebruik van minder zware gewichten.
  • Hydratie van je weefsel door aanspannen en ontspannen van (grote) spiergroepen.

En nog veel meer. Dit kan met verschillende tools gedaan worden. 1 daarvan is de VIPR, een hele leuke tool om heel veel verschillende oefeningen mee te doen. Maar bij Sam3Dfit gebruiken we nog meer leuke tools waarbij we alle spieren aanspreken waaronder procedos platform, aquabags en coretex!

Meld je nu aan voor een gratis proefles en kijk of dit iets voor jou is.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *