fbpx Skip to content

Voeding

Wist je dat voeding voor ongeveer 80 procent verantwoordelijk is voor het behalen van jouw doelen. Daarom vinden wij het belangrijk om jou ook te begeleiden met het zoeken naar een voedingsplan dat het beste bij jou past. Tegenwoordig houden we ons steeds meer bezig met het toepassen van de juiste lifestyle. Dit betekent o.a. dat je gezonde voeding die bij jou past gaat toepassen in jouw eigen lifestyle waarmee jij je doelen kan bereiken. Het is tegenwoordig niet meer zo moeilijk om een overvloed aan de verkeerde koolhydraten en suikers binnen te krijgen. Je bewust gaan worden van wat je eet en de hoeveelheid is heel belangrijk. Daarom zullen we gaan beginnen met het ‘tracken’ van voeding. Dit betekent dat je zelf bij houdt wat en hoeveel je dagelijks eet. Gelukkig hebben wij dit al veel makkelijker voor jou gemaakt, namelijk door middel van onze eigen voedingsapp. Hiermee kun je alles wat je dagelijks eet gemakkelijk bijhouden, dit kunnen wij dan zelfs op afstand volgen zodat we jou nog makkelijker kunnen begeleiden. Ook kunnen wij voeding schema’s op maat voor je maken en in de app zetten. Het aantal kcal en de juiste balans in de macro’s worden vanzelfsprekend voor je berekend. We gaan samen zoeken naar de juiste voedingsmiddelen die jij lekker vindt. Er zijn verschillende manieren om jouw lifestyle zo makkelijk mogelijk te maken. Wij begeleiden jou graag bij de voeding.

Pakketten die jou helpen bij de juiste lifestyle

Sportvasten

Voor iedereen die een goede kickstart wilt maken in het veranderen van hun lifestyle of gewoon een energieboost wilt hebben om hun spotprestaties te verbeteren is het sportvasten ideaal! Sportvasten zorgt ervoor dat je de switch gaat maken van suiker’ naar vet verbranding, en dat in 10 dagen. 

De voordelen hiervan zijn:

  • Gemiddeld 2 tot 6k gewichtsverlies
  • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • Het verloren gewicht na Sportvasten bestaat volledig uit vet
  • Fitter en energieker
  • Significante verbetering van de sportprestaties
  • Extra spiermassa tijdens de Keep The Switch na traject 

Bij de 10 daagse kuur zit een voedingsschema waar precies op staat wat en wanneer je iets moet eten. Het voordeel hiervan is wanneer je klaar bent je ook een stuk makkelijker van de suikers af kan blijven en je makkelijk een nieuwe lifestyle kan aanhouden!